Medarbejdere

Allan Friis Pedersen

Allan interesserer sig specielt for kirurgi og implantologi og tilbyder avancerede rekonstruktioner. Allan er konsulent for andre tandlæger og opererer for forskellige klinikker landet over.

Hana El-khawaga

Udover en bred erfaring i fagets forskellige discipliner interesserer Hana sig særligt for tandlægeskræk, paradentosebehandling og rodbehandlinger og yder altid en perfektionistisk og omsorgsfuld behandling.

Vi er klar til at sikre dig en en korrekt faglig behandling på højeste niveau. Vi uddanner os løbende for at sikre os den nyeste viden og de nyeste behandlingsprincipper .

Vores mål er, at alle vore patienter skal føle sig godt behandlet, både fagligt og som mennesker. Du vil opleve at blive modtaget af et personale, der ved, hvad der skal til, så du føler dig afslappet og godt tilpas. Vi lægger vægt på et godt arbejdsklima i et afslappet miljø, der får alle til at føle sig trygge og veltilpasse. Vi arbejder seriøst , men har også plads til smil og en god snak.

Vi vil altid oplyse dig om dine tænders tilstand samt informere dig om den behandling, som kan sikre dig sunde og stærke tænder. Vi udarbejder altid et prisoverslag inden en større behandling udføres. Det er herefter op til dig, om du vil gennemføre behandlingen. Det er vores pligt at rådgive dig bedst muligt, men beslutningsretten er din alene. Der er ofte flere mulige løsninger på et problem.