Akut hjælp

Hvis du har behov for akut hjælp til problemer med dine tænder, så er vi klar. Du kommer bare..

Vores prioritering er naturligvis at holde vores tidsmæssige aftaler, men kommer der et akut tilfælde, så kan det være, en tidsaftale bliver skubbet lidt, så vi kan afhjælpe det akutte behov. Du vil sikkert også selv være glad for hurtigt at blive smertelindret og få udbedret skaderne i stedet for at skulle vente på en tid i morgen eller senere. Det kan jo forsinke andre patienter, men – sådan prioriterer vi.

Vi håber på din forståelse, hvis du oplever forsinkelse i venteværelset eller, vi kontakter dig om en eventuel anden tid. Der er altid en presserende og god grund til det.

Opstår dit problem udenfor vores normale åbningstid, kan du kontakte Tandlægevagten Fyn på telefon 9944 0809